November 26, 2011

waduh-waduh !




Assalamualaikum ,
sekarang nak kongsi cite pasal idup aku sepanjang 
cuti MINGGU ini .hehe


HAaa , sekarang . aku punya pakcu ada datang at umah aku n selama seminggu kot dia nak duduk kat sini . Okay , sekarang aku tak nak cite pasal pakcu aku . Aku nak cite pasal anak dia yang HYPER ni .. errr ! ada ke , kecik2 da pandai maen pisau , hehe .. believe it or not dia memang selalu main dengan pisau , budak ni kalau dapat pensil je , bukannye menulis tapi MENCUCUK ! haha .. sampaikan Pakcu aku cakap 'aku cuma takut anak aku ni guna pensil nak rompak bank .. itu je ' hahaha .. WTFish ..haha :D
Anak pakcu aku ni memang type nye ganas membabi ni .. -,- haha .. datang2 je gi pukul aku , err .. aku tengah on9 FB  guna laptop yg sedang dicas , dia pulak pergi cabut benda bye !! Bertuah punye budak ! dia tak pandai cakap lagi tapi pandai attract attention orang .. haha .. ada satu hari tu aku pergi ke sekolah and masa waktu persekolahan dah tamat, aku pun balik rumah and tercari2 DI MANA LAPTOP AKU NI .. cari punye cari , laptop aku ade kat dalam baldi penuh dengan air . Wahh !! ni kalau ayah aku tau mampos aku ! huhu . tapi aku ada kawan , dia tu gila Comp. dia pun bagi au la aku ape yang aku kena baiki and Alhamdulillah BERHASIL ! thanks dude ! aku syak si budak kecik la yang buat keja2 ni .. 






Nak berkenalan ?
NAMA : Abdul Syuib Al-Karni
NAMA POPULAR : Baby
UMUR : 3 Tahun 
No. Tel : Ayahnya tak kasi dia pegang fon sebab dia campak
 fon ayah nye rosak masuk mangkuk jamban -..-
(sebab tu lah aku syak budak ni yang campak laptop aku -.- )

No comments:

Post a Comment