November 27, 2011

So i can Stand on Mountains







Hye ! haa .. sekarang nak kongsi pasal 
you Raise me Up .
haaa .. kalo korang perasan , lagu Blog ni pun entitled 
'You Raise Me Up'
hurmm .. aku tak tau napa tetibe aku suke lagu yang genre 
nye slow je ..hehe ..
pergi la kat Google and type 'music dumper' and
then search la for this song ..  :D





'You raise me up so that i can stand on mountains' perrghh ! hahaha .. sematt la lyric nye ..
'You raise me up so that i can walk on stormy seas' :'( kadang2 ada gak rasa sedih dengar lagu ni *ecehh ! haha
anyway aku tau kebanyakannya orang tak layan lagu 'orang puteh' ni .. haha , so What ?
emm . aku sebenarnya sama je , tak minat lagu orang putih ni . tapi lama-kelamaan , lagu orang putih ni makin sedap lha ! makin best didengar .. kat sini aku cuma minat Faizal Tahir jea   #jangan marah hehe.. 
Haa .. nah , ni lirik lagu ni , berangan la puas2 ye . hehe :P


When i am down , my soul's so weary ,
When troubles come and my heart burdened be ,
Then i am still and wait here in the silence ,
Until you come and sit a while with me ,

You raise me up so i can stand on mountains ,
You raise me up to walk on stormy seas ,
I am strong when i am on your shoulders ,
You raise me up to more i can be ,

There is no life , no liife with its hunger ,
Each restless heart beats so imperfectly ,
But when you come and i am filled with wonder ,
Sometimes i think i glimpse eternity ,

You raise me up so i can stand on mountains ,
You raise me up to walk on stormy seas ,
I am strong when i am on your shoulders ,
YOU RAISE ME UP TO MORE I CAN BE .....

dah ! cukupp ! kang ade yang tak abes2 berangan ! hahah :D 
tenks for exploring my status ..
Copyright@Afiq Ammar Hijaz



No comments:

Post a Comment