November 23, 2011

Perrrhh ..

Hye ! now aku tengah maen game . 
asyik2 maen game je .. grr .. xde ape nk buat.
aritu ade final exam !
*peeps * naseb baek aq dpt score ! Alhamdulillah ! hehe..
after all the hardworks , finally it payed off..

Sebenarnye before aku start study , aku lepak , tgk TV , maen bola and teibe baru je teringat OMG MY STUDIESS ! haha .. then ape lagi brainwash la dgn subjek2 skola ni ..haha .. lagi2 sejarah .. -,- aku suka sejarah cuma subjek form2 Sejarah ni bnyk perjanjian la ..huhu ! yang kedua Maths .. holy graveyard ! the formulas ! last minute aq study maths ! PUIIH ! haha .. aq sebenarnye mmg xnk A pun P.Seni  ..hahah , nmpk tak aq dpt C ? C tu maksod nye Cemerlang . hehe . Ni subjek yg aku fobia ni . Bahasa Inggeris , hoho ini aku da cuba gile2 kaw2 nk dpt A tapi naseb is not on my side . ohh ya ! my teacher gave me a word of advice "in order for u to finally get an A for BI , u must read a lot and read the teacher's comments" oh ya , I BET I WILL ! hehe .. okey2 cuba tgk bahagian ULASAN guru kelas tu , terbaekk ! hahaha : P ckg jgn marah taww :D hihi






No comments:

Post a Comment