January 06, 2012

Hilang ??! Apa ni ?!




Hyeup .. haha .. ni nak cerita sikit 
tentang neigbourhood aku sikit ..
seperti yang korang tahu  .. setiap neighbourhood 
mesti ada taman permainan kan ?
and pernah x taman permainan tu hilang tetiba ?
haha .. agak jangal kan ? TAK ! haha :PP

okey , cerita nya macam ni , aku baru berpindah ke rumah baru .. and then emm , situasi nye sama je lah .. ada playground .. ada buayan suma la ( tapi aku xdelah main semua benda tu ! haha ) so , satu hari tu .. aku pergi la jenguk ke taman permainan yg berdekatan nan rumah aku .. n then aku tgk , buayan dah hilang ! aikk ? mcmmane boleh hilang ? kena curi ? ( bodohnye la ) haha . 


selepas tu aku pun tanya la budak ni apa yg dah jadi , budak tu cakap ada seorang budak nama dia isaac jatuh dari buayan tu . so tangan dia patah .. n then kena rawat kat hospital .. so disebabkan kes tu , buayan ni terpaksa di-remove kan .. hmm -,-

                                                         
ini sebahagian daripada kepala budak yg terputus tu ..
haha .. kidding , ni breakfast aku .. hehe

n then selepas sebulan jongkang-jungkit pun hilang .. kenapa boleh hilang ? budak yg bernama isaac ni patah kaki disebabkan jongkang jongkit ! ada ke orang baring kat jongkang - jongkit tu ? -,- so kaki dia patah .. n then afer a month .. taman permainan tu tinggal  balance beam je ... haha .. kesian kan ? balance beam tu ape ? ni dia balance beam ..

 
kali ni aku sure 100% yg  xde orang akan cedera disebabkan benda ni ! konfirm ! tapi pada suatu hari tu .. BUDAK YANG SAMA ! MASALAH YG SAMA ! berlaku .. wtf man ? haha .. apa masalah kau ? ape kau buat kat alat2 permainan ni sampai semua benda benci kau ? -.- ada ke budak budak lari2 sambil baca buku ? aku rasa kau la orang pertama yang buat mcm tu kan ? haha .. and then jatuh .. kena 6 stiches di kening..senang2 kan , mati je terus .. hahaa :D

the end ! haha .. sampai disini jelah ye ? hehe..

haha .. saja je nk post ,
assalamualaikum 
Copyright@AfiqAmmarHijaz

No comments:

Post a Comment