February 23, 2012

I'm too 'strong' to let it go..








ehh , nape ye aku selalu resah ? bengang ? nk kata aku tension ..
TAK jugak , nak kata aku period ? hmm .. wth -,- haha  ..
tapi betul . aku ada lagi satu problem , dalaaamm sgt problem ni ..
jgn tanye aku , sbb percayalah , aku xkn kongsi punye ..  

"percaya atau tak kalau korang ade problem, and then kalo
korang share problem korang tu , 
80% org akan suka dgn problem yang anda hadapi "



hehe , aku tgh cari idea nk buat robotik ni ..robotik tu ape ? 
well gambar bawah ni robotic !





ini lah contoh2 robot yg telah dicipta oleh Malaysia , bangga x ? haha ..
aku masuk Pertandingan Robotic NRC 2012 and taking part in Open Category !
so kalo open category ni maksudnya , kita boleh buat ape2 jenis robot yg
 boleh membantu manusia ! lihat gambar di bawah





so aku nk buat robot ape ni ??! haha ..
kindly give suggestions . tq 
sampai sini je lah ..
Copyright@AfiqAmmarHijaz
assalamualaikum.








February 06, 2012

FuhFuh penat :D



Huargh huarg .. pejam celik pejam celik .. da minggu kedua bulan kedua 2012 ..
cepatnye mase berlalu .. tp skrg ni nak kongsi sikit penjelajahan aku pada hari ni .. perrh .. penatt .. haha , first g bowling alley , then g tasik s.alam .. in the evening g swimming n ping pong .. n then finally g makan kat Restaurant tasik indah s.alam <3 .. dah2 , skrg biar gmabar2 yg aku snap je terangkan kegembiraan aku eh? :D


aku pakai baju petak2 biru tu .. 2nd from right .. hehe .. readdy nk bowl time ni :D


sebelum trjun ke lap kolam for swimming .. penatpenat wehh :'(


baskin robbin + pizza hut = baskin robbin hut <3


blurr , on the way g tasik indah -,- btw itu bag sepupu aku ..


errr ..


jgn pandang .. embarrassing moment ..

k , itu jelah yg dpt aku kongsi ,
oh ya !  korang dh tgk cerita NARNIA yg terbaru ?
sumpahh gempakk :))
k ,assalamualaikum 
Copyright@AfiqAmmarHijaz