March 18, 2012

Sedar tak ?



1 . korang sedar tak ? aku tak pernah tengok orang jatuh disebabkan kulit pisang ..
2 . korang sebenarnya pernah nampak tak katak makan lalat sambil lidah terkeluar ?
3 . korang pernah amik kesah tak kenapa tak ada orang pergi ke bulan lagi dah ?
4 . sedar tak manusia tak boleh jilat siku masing-masing .#jangan buat ! haha
5 . makanlah coklat bebanyak , sebab kalo korang rindu kat seseorang , 
satu chemical dari otak akan berfungsi .Chemical itu juga terdapat dalam coklat .

 

6 . korang sedar tak kalo dari jauh , Samsung Galaxy S II nmpk macam kalkulator ?
7 . disebabkn penebangan hutan yang meluas terjadi , ini akibatnya !

 

dan yang terakhir , korang sedar tak yang korang tak perasan aku ada selitkan gambar
mona lisa ? cuba carik . hehe
Assalamualaikum@AfiqAmmarHijaz

March 16, 2012

Seribu Kenangan :')



haa .. ni dia galeri Petronas ! memang cantik ..
seribu kenangan tercipta di dinding !




HAHA ! harini gambar je  k ?
Assalamualaikum@AfiqAmmarHijaz

March 13, 2012

IU Day ? apa itu ?



Hye ! haha , sekarang aku nak kongsi sikit pengalaman first time 
datang IU day untuk interact club .. Interact Club tu apa ?
Interact Club tu kelab kebajikan tak silap aku .
setiap sekolah ada interact club ni ..

 
ni dia logo interact ..

OH ya ! setiap tahun , sekolah2 yg mempunyai Interact Club ni ,
diorang kena wat IU Day .. huh, nk tanya lagi ke IU day tu apa ?
ok , IU Day stands for International Understanding Day .
macam ni , setiap sekolah kena pilih satu negara dan kena
represent-kan negara tersebut ..contoh , macam2 baruII ni,
aku pergi ke IU Day sekolah Raja Zarina (menengah), sekolah diorang pilih negara Itali !

 

so sekolah dioang kena wat satu majlis yang berkonsepkan Itali , makanan itali , 
decorations , persembahan , slideshow , games dan lain2 .

So , team High School Klang , sekolah aku .. hantar 27
interactors termasuk aku untuk pergi ke club majlis Italiano !
so pagi2 aku dah get ready and then tiba di depan sekolah RZ .. well , macam 
biasa la , datang skolah tu snap la gmbr kan ? HAHA

 
 
 

okey ticket nak masuk ke dewan harganya RM10 je . haha
dekat situ , perggh memang Itali habis ! 
tapi yang xboleh belah , air botol pun from Itali !
.
 

lepas dah masuk , kitorang nak snap gambar lagi !
 
Interactors from High School Klang , baju Maroone ..
aku duduk kedua paling hujung.

  

okey , and then majlis bermula , yang best nye ..
cuma seorang sahaja yang beri ucapan ! terbaikk !  
sbb biasanya ucapan mesti lama , lagi2 kalo banyak yg nk diulaskan ! YES !

 

okay , diorang punye tea break memang awesome ..
disebabkan konsep Itali , makanan diorang suma Itali Pizza ..
#padahal Dominos je .. haha !
Sekarang dah tiba masa pertandingan make-up like Italians ..
okay , aku dgn cuaknya  beraninya tampil ke hadapan !
sebab aku ingatkan game ni best , tapi game ni MEMALUKAN ..

 
#sebelum pertandingan 

dalam game ni , ade tiga kumpulan , setiap kumpulan ade 3 org
dan diorang kena pilih satu model and make-up kan model tu ..
dalam team aku , aku model ! plus , team aku semua lelaki , korang tahu kan 
betapa 'handalnya' lelaki make-up orang .. -,- 'bestnya game ni..'

 
Selepas pertandingan !
 this is how STUPID i n friends look !
  

okey la .. ade banyak lagi , ending nya tak best sangat
so xyah la ceritakan okay ? hehe
Assalamualaikum 
Copyright@AfiqAmmar Hijaz