June 24, 2013

New Game Era 2013 SE:GE2

It's been years since I updated my blog. Urghh.. Anyway, I recently bought this new release PC DVD Game. It SE:GE2 ! What ? you don't know what this name stands for ? Its ...

SNIPER ELITE : GHOST WARRIOR 2 !

Yes :) And guess what ? It was awesome. The graphics are HDD. It requires a high effect of GRAPHIC CARD eg. Nvidia. Twice the effects, the snipers are real-like. Even the way this character breathes is real-like. LOL. The heartbeat is kinda scary. You know, the hearbeat..the sweat..the part where everything goes insane :P The character that you'll be playing is Lucy ANDERSON :) p/s It's nominated as top 10 best games in the world 2013

It's funny stroy actually. Okay-2 translate ke Bahasa Malaysia pula ya. Aku beli CD Game ni waktu hari jumaat. Sebenarnya kawan yang recommend kan game ni :) Pada mulanya I was like "Hek elehh..macam boring je nama game ni" Lepas tamat hari persekolahan, aku dan kawan singgah lah ke masjid untuk tunaikan solat Jumaat :)

Lepas je solat jumaat, Drive kereta pergi ke GIANT nak beli grocery dengan kawan. (Mak kawan yang suruh -,-) Masa tengah sibuk beli barang, TERRRRNAMPAK lah pulak game SE:GE2 ni.. lepas dah TERNAMPAK, aku pun TERRRRBELI lahh game ni.. Lepastu sampai rumah TERRRINSTAL dan TERRRMAIN game ni.. Haha and after I played this game,I was like "This is the best game I've ever played in my life!"

Actually I'm literally not promoting this game or whatever. It's just that, I like this game so much and I think I should share it with you guys :') So, tanak cakap banyak.. Here's the pics and vids of this game.(You can watch in on youtube)







Nampaknya sampai disini sahaja lah apa yang sempat aku share kan kepada korang semua :) Hope you enjoyed reading this. I appreciate it :) Oh before I forget, you can go watch this gameplay on youtube. Just go to youtube and enter the name of this game and search yaa ! 

Assalamualaikum :)

January 04, 2013

TINGKATAN 4 ? DAH TUA LAA..



Tahun Baru, Semangat Baru, Azam Baru, Subjek Baru, Baju Baru. Erghhh . Rasa macam baru semalam aku daftar jadi budak TINGKATAN 1. Now dah Form 4. What the ?! -.- Anyway . Aku ada mohon nak ke SBP Sultan Alam Shah Putrajaya butt nehh.. Saya bermula di High School Klang dan akan tamat di High School Klang :') Tengok lambang sekolah aku ni pun dah SMART. HAHA :P



Lol. Ni baju kawan aku. Fareez Izhmeer !
Haha , habis hilang konsentrasi dia :P

So aku mulakan hari pertama persekolahan dalam keadaan DEMAM T.T Erghh takpelahh dah nama pun dugaan kan ? Haha. Well hari pertama sekolah ni biasa jee kecuali kelas. Nak tahu satu benda tak ? Kelas aku (4 SCIENCE 1) tahun nii ada 50 ORANGG !! LIMAA PULUUHH WEIII ! 


Nak kata sempit pun tak jugak sebab kelas besar kan ? :) Banyak jugak pelajar baru masuk Science 1 nii. Saingan makin sengit lah jawabnya :P Tapi aku akan terus study dan study dan study. Setakat nii semua subjek aku boleh faham tapi aku masih lagi tak faham format menjawab kertas soalan untuk setiap subjek SPM nii :( 
 

Step by step lahh, lama-lama nanti InsyaAllah faham :)

So cikgu-cikgu yang mengajar aku ni semuanya BAIK :) Alhamdulillah :) Hehe.. *mati aku kalau ada cikgu sekolah aku baca entry nii :P Tapi cikgu-cikgu form 4 semuanya cikgu yang aku tak sempat kenal semasa berada di Tingkatan 3. Jadi aku tak berani sangat nak keluarkan Nikkon aku. #TakutKenaRampas lol

PHYSICS !
Haha Okaayy . Class physics memang FUN habis ! FIRST sebab cikgunyaa baiikk sangat :) SECOND sebab cikgunya RELAX :) Sempoii jelahh. So I thought this is a great time for me to take pictures XP . lol actually cikgu tu tak kisah punn. Sekolah lelaki lahh katakan . Haha so apa lagii ? Melantaklah aku dengan camera ! 


Lol. Muka cempedak :P Yang sedang bajet menulis tu
namanya FIRDAUS . Yang cempedak tu ADIB HAKIMI !


Inilah kami, korang iingat lelaki nii dalam kelas bermaiin jeke hah ?! 
>.< Hahayang paling kanaaan sekali tu, dia lah FAREEZ IZHMEER.
Gambar Logo sekolah kat atas tu dari baju dialah :))


Okay secara JUJURNYA , takda seorang pun tengok screen :P


Yang tengah tengah tu namanya LEE SOON KEE. 
At school he's such a nerd. But kat luar gaya bukan main.
Dah 3 tahun berkawan baru aku tahu dia tu pujaan ramai wanita -.-


Yang ber-Blazzer pada waktu tengahari yang PANAS lagi TERIK
tuu namanya ABDUL RAZZAQ. lol , aku tak pernah tengok
orang pakai blazzer waktu tengahari..



Hero-Hero Tamil Movies kononnya :PP


Ehh, dia tuu bajet jee buat tangan 
Haha :P


CHONG WENG LIANG ! lol dia gaduh dengan 
RAKESH a/l  SIVABALAN a/l VELLAUTHAM !
Haha XD


Pedang yang ADIB pegang tuu datang dari 
pencil box FAREEZ IZHMEER. 
Dia jelahh budak yang bawak pedang mini ke sekolah -,-


Stressed out :O 


Tuulahh.. main pedang lagi, kan dah takfaham
Sekarang baru nak tanya soalan -,- Adib adib..

Sampai disini sahaja :) 
Kalau ada lagi awesome moment
 InsyaAllah aku akan terus update k :)) 
p/s : I hate my new hair cut T.T
Assalamualaikum :'D




Ehh ini gambar terakhir :) 
Faiz Syafiq's PSVita :'D 
Aku tukang mainn jee :P 
Haha
SHHHHHHHH :P